Volby do výboru SLM a volby revizní komise SLM.

 
Vážení členové Společnosti pro lékařskou mikrobiologii ČLS JEP (dále jen SLM),

stávající výbor SLM svým usnesením z 5.9.2022 vyhlásil volby do výboru a revizní komise na volební období 2023 – 2026. Výbor zvolil tyto členy volební komise:

  MUDr. Jakub Hurych (předseda)
  MUDr. Anežka Gryndlerová
  MUDr. Anna Šrámková, Ph.D.

Volby proběhnou jednokolově elektronickou formou na webu SLM pod lištou „Volby“. Připomínám, že k účasti ve volbách je nutné mít aktivovaný svůj účet na webu SLM. Stačí se přihlásit registračním emailem s heslem, které Vám SLM v minulosti zaslala. Pokud si jej nepamatujete, prosíme Vás, abyste se obrátili na sekretářku SLM paní Romanu Laušerovou (tel.: 224435390, mail: romana.lauserova@lfmotol.cuni.cz), která Vám ráda s nastavením pomůže.

V termínu od 17.10.2022 0:01 budete mít možnost volit ze všech členů SLM ČLS JEP. Ukončení hlasování je 23.10.2022 v 23:59. Vybrat můžete maximálně 15 členů do výboru a 3 členy do revizní komise. Každý volič může volit pouze jednou. Zpráva o spuštění voleb pro elektronické volby Vám bude zaslána na Váš e-mail.

Výsledky voleb budou vyhlášeny do 14 dnů od ukončení hlasování na webových stránkách SLM. Sledujte prosím své mailové adresy s dalšími informacemi o volbách.

Přeji Vám dobrou volbu.

MUDr. Jakub Hurych
předseda volební komise SLM

Nahoru